U wilt ook duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen? Maar u weet niet hoe u het moet aanpakken.

Duurzame en gezonde bouwmaterialen. Maar ook een energiezuinige woning vindt u belangrijk. Niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu en uw eigen gezondheid.

U staat op de drempel van een spannende periode. U bent bezig een kavel te kopen, u hebt al een stuk grond gekocht, of u wilt een bestaand huis afbreken en op dat stuk een nieuwe woning bouwen. In ieder geval breekt er een bijzondere en leuke periode aan. Bij het (laten) bouwen van een huis komt veel kijken. Zo moeten er vergunningen geregeld worden, bouwplannen goedgekeurd worden en afspraken gemaakt worden met de architect en de aannemer. Dit is niet altijd gemakkelijk te regelen, maar wel erg belangrijk.

Energie Spaar Woning heeft jarenlange ervaring op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Om u het gehele bouwproces te ontzorgen bent u bij Energie Spaar Woning op het juiste adres.

Ervaring

Bouw advies en ontzorgen
Duurzaam en energiezuinig bouwen
Onderhoud en (ver)bouwen van woningen
CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)

In the spotlights

Haalbaarheidsscan vanaf € 100,00

U wilt zelf een woning bouwen. Maar u weet niet of het allemaal haalbaar is. Wij helpen u ermee. En zetten de mogelijkheden en de kosten voor u op een rij. Binnen een week heeft u antwoord en kunt u verder met uw plannen.

Moderne vrijstaande woning, uitvoerbaar met verschillende opties. Vraag de prijzen aan.


Een huis moet gebouwd worden, maar een tehuis moet gevormd worden.

Inayat Khan, Indiaas musicus, schrijver en filosoof 1882-1927

Jaren ervaring duurzaam bouwen

Woningen gerealiseerd

Bouwmethoden

Weken bouwtijd

Onze dienstverlening

Energie Spaar Woning kan u op verschillende gebieden ondersteunen.

Advisering voor (ver)bouwen woning

Het bouwen van een woning is een ingewikkeld en intensief proces. Energie Spaar Woning kan u veel uit handen nemen.

Bemiddeling bouwers

Energie Spaar Woning heeft een zestal bouwers geselecteerd. Deze hebben veel ervaring met duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen.

Bemiddeling bouwkavels in geheel Nederland

U wilt een eigen woning bouwen maar heeft nog geen bouwkavel. Wij kunnen gebruik maken van een landelijke database met bouwkavels.

Verzorgen gastcolleges

Graag verzorg ik gastcolleges op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen.

nieuwbouw
Nieuwbouw

Voor nieuwbouw woningen kunt u bij ons terecht. Diverse woningontwerpen hebben wij voor u ter inspiratie. Maar natuurlijk ontwerpen wij uw droomwoning ook naar eigen wens.

Bestaande woningen

U wilt uw woning verduurzamen of aanpassen zodat u langer kunt blijven wonen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gastcolleges

Mijn ervaring op het  gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen deel ik graag d.m.v. een gastcollege. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met mij.

Ons specialisme

Wat zijn de sterke punten van Energie Spaar Woning.

Advies duurzaam en energiezuinig bouwen

Door jarenlange ervaring op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen kan ik u heel goed adviseren zodat u straks duurzaam en energiezuinig kunt wonen.

Klantvriendelijkheid staat voorop

Energie Spaar Woning staat graag voor u klaar. Het bouwen van en woning kan heel moeilijk zijn. Daarom helpen wij u hier graag mee.

Flexibele tijden om te overleggen

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak met u wanneer u dit uitkomt. Dat kan telefonisch, met chat, bij u thuis of bij ons op kantoor.

Telefonisch ben ik het beste te bereiken op de volgende tijden: maandag te/m donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur, vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur en zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

 

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wij zijn betrokken bij verschillende netwerken betreffende vernieuwing in de bouw, duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen. Zo zijn we op hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Voor zowel standaard als maatwerk

Energie Spaar Woning heeft met haar partners diverse woningconcepten ontwikkeld. Maar wij kunnen ook woningen ontwerpen op maat naar uw wens. Zoals u dat wilt.

Integrale aanpak en een aanspreekpunt

Het ontwerp en de bouw van de woning in een hand. Wij staan voor een integrale aanpak. Heldere lijnen en een aanpreekpunt waar u terecht kunt.

Energie Spaar Woning helpt u met het (ver)bouwen van uw woning.

Energie Spaar Woning heeft jarenlange ervaring op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Om u het gehele bouwproces te ontzorgen bent u bij Energie Spaar Woning op het juiste adres.