Duurzaam en energieneutraal bouwen

Wij zeer zijn tevreden met Energie Spaar Woning, vakkundig, snel, duidelijk en denkt goed mee met de wensen van de klant.

Bjørn en Natascha de Kok

Duurzaam en energieneutraal bouwen schuurwoning

Energie Spaar Woning heeft ons goed geholpen en het zoeken naar een geschikte architect, bouwmethode en aannemer. Met veel plezier kijken we terug naar de samenwerking.
We raden iedereen Energie Spaar Woning aan als partner in de route van kavel naar opgeleverde woning.

Jeroen en Sanne de Wit

Voor de nieuwbouw van onze woning heeft Energie Spaar Woning ons goed op weg geholpen. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en geeft daarin helder advies gegeven.
Ook ik hij ter zake kundig en legt duidelijk uit wat de voor- en nadelen zijn van diverse mogelijkheden op het gebied van duurzaam en energieneutraal bouwen en welke stappen daarin nodig zijn.
De architect heeft mede door zijn adviezen een mooi plan voor een woning ontworpen. Waar nodig zullen we Energie Spaar woning zeker aanbevelen!

Wilma te Paske en Jan Mateman

Energie Spaar Woning heeft ons werkelijk uitstekend geadviseerd bij de ontwikkeling en bouw van onze nieuwe bungalow. Het is een moderne levensloopbestendige bungalow, alles gelijkvloers, geen drempels, dus rolstoeltoegankelijk. En natuurlijk duurzaam, energiezuinig, met zonnepanelen op het platte dak en lucht/water warmtepomp voor de centrale verwarming. Bedankt Energie Spaar Woning!

Thomas en Greetje Ferguson

Hij was altijd bereid om mee te denken, was aanwezig bij overlegmomenten met de architecten en de aannemer en gaf waardevolle tips.
Hij heeft ervoor gezorgd dat we in contact zijn gekomen met een aannemingsbedrijf, dat niet alleen tegen een uiterst concurrerende prijs onze woning kan verwezenlijken, maar ook over de nodige expertise beschikt, zorgvuldig omgaat met offertes, prettig in de omgang is en z’n afspraken nakomt.
Wij bevelen Dik Roetert Steenbruggen van harte aan. We zijn hem uiterst dankbaar!

Kees Schipper & Ted van der Hoorn

Zonder Energie Spaar Woning hadden wij nooit zo’n geweldige woning kunnen bouwen.
De samenwerking was heel prettig.
Wij kunnen Energie Spaar Woning zeker aanbevelen.

Familie Jansen